Före- och Efterbilder på mina Hårförlängningar

Nedan har du ett urval av före och efterbilder på några av det hårförläningar som jag gjort, du kan även läsa vad några tidigare och återkommande kunder tycker. (Klicka på bilderna för att se större versioner)

Läs nedan vad några av mina kunder tycker;

Angelica Moulds

“Mathilda är en helt otroligt professionell tjej som verkligen vill kunden sitt bästa”

Mathilda är en helt otroligt professionell tjej som verkligen vill kunden sitt bästa. Hon är perfektionist som vill att resultatet ska bli så bra som möjligt, oavsett hur lång tid det tar.

Och i och med att man inte betalar per timme utan bara per besök, är det ett jättehärligt engagemang hon visar! Hon är grym på att välja rätt färg, och otroligt varsam och försiktig när hon sätter in håret. Hon vet vad hon snackar om och ger en massa härliga och bra tips!

Rekommenderar henne starkt, är SÅ nöjd med mitt hår!

Astrid Enström

“Jag älskar hur jag kunde gå från att vara korthårig till att få det perfekta drömsvallet. Allt är tack vare Mathildas noggrannhet och tålamod! Hon kan verkligen sin sak!”

Alla de hundra slingor jag satte in med hjälp av Mathilda känns precis som mitt egna hår! Jag trodde att det skulle vara tungt att bära så pass mycket hår, men det känns verkligen inte alls!

Jag älskar hur jag kunde gå från att vara korthårig till att få det perfekta drömsvallet. Allt är tack vare Mathildas noggrannhet och tålamod! Hon kan verkligen sin sak!

Ditte Hammar

“Mathilda var väldigt lugn och säker och jag kan rekommendera henne till alla som vill prova hårförlängning.”

Jag hade aldrig haft extensions förut och hade hört att det skulle vara svårt att sova med och kännas obekvämt. Men det kändes nästan ingenting.

Det gick lätt och smidigt och var som ett trolleri när håret plötsligt blev jättelångt! Mathilda var väldigt lugn och säker och jag kan rekommendera henne till alla som vill prova hårförlängning.

Enda risken är att man blir beroende…

Malin Wallin

“Jag är verkligen jättenöjd! Hon är otroligt noggrann och proffsig! “

Jag har fått mitt hår förlängt av Mathilda. Jag är verkligen jättenöjd! Hon är otroligt noggrann och proffsig!

Kan starkt rekommendera henne. Grymt bra tjej! ;)

Evelina Strömberg

“Slingorna satt perfekt och jämt. Hårkvaliteten är mycket bra med. Man kan göra allt som vanligt.”

Jag har fått hjälp med 60st slingor av Mathilda och jag blev super nöjd med hennes kompetens, lugn och det bästa var att hon var mycket försiktigt på handen och med mitt hår. Slingorna satt perfekt och jämt. Hårkvaliteten är mycket bra med. Man kan göra allt som vanligt.

Så det gjorde inte det minsta ont snarare lite mer som massage. Jag rekommenderar starkt Mathilda.

Therese Andersson:

“Hon är noggrann, alltid glad och tar sig tid att lyssna på dig som kund om ev. önskemål.”

Jag kom i kontakt med Mathilda genom en tjej på Cum Clubwear, efter det har jag bara använt mig av henne. Hon är noggrann, alltid glad och tar sig tid att lyssna på dig som kund om ev. önskemål.

Jag har aldrig tappat en enda slinga efter hennes jobb, och jag är ändå lite våldsam mot håret! ;) Går igenom en del i o m plåtningar och värdinne jobb.

Det sitter lätt i 3 månader på mig, sen är det ju lite individuellt från person till person.

Jag kan varmt rekommendera vidare denna tjej och du kommer garanterat bli nöjd!

Ylva Andersson:

“Har inte tappat en enda slinga och det ser fortfarande snyggt ut! Rekommenderar henne verkligen till fullo!”

Ville sätta in löshår igen som jag förut gjort hos en frisör varje gång, men fick tipset att gå till Mathilda så jag mailade henne och vi kom överens om en dag och tid!

Kände henne inte när jag kom dit men hon är en sån gullig och social tjej så allt flöt på och vips så hade timmarna gått och jag satt där med mitt underbart fina hår!

Jag har nu haft håret i 3 månader och ska boka ny tid hos Mathilda för att sätta i nytt hår pga att det växt ut så mycket! Har inte tappat en enda slinga och det ser fortfarande snyggt ut! Rekommenderar henne verkligen till fullo!